Ruberoidul și materialele învelitoare topite în România și Republica Moldova

ООО "ЮС-ЛТД"
Украина, г.Днепропетровск, ул. Коксовая, 12
тел. : +38 (0562) 36-59-50
факс: +38 (0562) 36-01-80
моб. : +38 (067) 635-30-50

Ruberoidul și materialele învelitoare topite în România și Republica Moldova

от 01 Июнь 2015 г.

SRL „IuS-LTD” (ООО «ЮС-ЛТД») este unul dintre cei mai mari producători de materiale învelitoare în suluri din Ucraina.

Mai bine de 20 de ani noi muncim cu spor pe piața de construcții din Ucraina și străinătatea apropiată, asigurând clienții noștri cu matriale de calitate pentru construcția învelitorii flexibile, hidroizolației și construcțiilor capitale. Produsele noastre se folosesc pe larg în astfel de state precum România și Republica Moldova.

În prezent activitatea principală a întreprinderii reprezintă producția și vânzarea ruberoidului pe bază de carton (carton asfaltat) și a materialului topit din bitum și polimeri „Kromizol”, precum și vânzarea cu ridicata a bitumului de petrol pentru construcții și masticului. Gama produselor este prezentată într-o linie destul de largă și include următoarele:

 • Ruberoid pentru învelitori RKK
 • Ruberoid pentru învelitori RKK-350 „B” – materiale din bitum în suluri pe bază de carton cu strat protector din granit presărat cu granulație mare. Materialul este destinat pentru construcția stratului superior al covorului de acoperire și hidroizolației, cu lipirea masticului bituminos rece sau fierbinte.
 • Ruberoid pentru învelitori RKP
 • Ruberoid pentru învelitori RKP-350 „B” – materiale din bitum în suluri pe bază de carton cu strat protector sub formă de praf presărat. Materialul este destinat pentru construcția stratului superior al covorului de acoperire cu strat protector, și, de asemenea, poate fi utilizat pentru hidroizolație din materiale în suluri a construcțiilor și pentru straturile inferioare ale covorului de acoperire.
 • Pergamin – material din bitum în suluri pe bază de carton. Materialul este destinat pentru construcția stratului inferior al covorului de acoperire și hidroizolației, cu lipirea masticului bituminos rece sau fierbinte.
 • Kromizol standard SH-3,0-K; SH-3,5-K; SH-4,0-K – material topit din bitum și polimeri în suluri pe bază de pânza din fibre de sticlă. Este destinat pentru construcția stratului superior al covorului de acoperire, este protejat pe partea de sus cu granit presărat, iar pe partea de jos cu folie de polietilenă.
 • Kromizol SH-1,5-P; SH-2,0-P; SH-2,5-P – material topit din bitum și polimeri în suluri pe bază de pânza din fibre de sticlă. Este destinat pentru construcția stratului inferior al covorului de acoperire și hidroizolația blocurilor. Materialul este protejat din ambele părți cu folie de polietilenă.
 • Bitum pentru construcții BN 90/10 ;
 • Mastic bituminos fierbinte pentru învelitori MBKG.
 • Prioritățile noastre în lucrul cu clienții sunt, în primul rând, relațiile de parteneriat adevărate bazate pe sesizarea necesităților și intereselor fiecărui cumpărător. Politica flexibilă de prețuri, sistemul de reduceri pentru cumpărători fideli și reprezentanți regionali, prestarea de servicii de transport, și, bineînțeles, combinația optimă între preț și calitate a produselor, ne ajută pe noi, și, respectiv, partenerii noștri, să fim lideri în segmentul nostru al pieței.

  Производство рубероида. Продажа рубероида. Битум. Цемент.

  Новомосковск Днепродзержинск Петриковка Межевая Орджоникидзе Петропавловка Апостолово Магдалиновка Вольногорск Васильковка Никополь Софиевка Кринички Томаковка Верхнеднепровск Павлоград Соленое Покровка Кривой рог Марганец

  Киев Луганск Винница Одесса Николаев Сумы Промизол Херсон Черновцы Полтава Харьков Черкассы Хмельницкий Закарпатье Львов Ивано-Франковск Тернополь Чернигов Донецк Акваизол Луцк Днепропетровск Житомир Стеклоизол Запорожье Кировоград Крым Донизол Ровно